arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Selma Mulder

Over Marketing Zonder Moeite

Mijn naam is Selma Mulder

Ik ben Marketing Coach en ik werk met solopreneurs (small business owners) om hen te helpen een constante stroom klanten te genereren.

Wat ik belangrijk vind is dat het voor een solopreneur mogelijk moet zijn om de marketing, het aantrekken van nieuwe klanten, zonder moeite in te passen in een drukke werkweek. Als je maar precies weet wat je moet doen en een duidelijk gestructureerd plan hebt. En wat nog belangrijker is, weten wat je vooral niet moet doen!

Ik heb duizenden mensen geholpen om verder te komen in hun leven, hun werk en carrière en hun bedrijf. Ik ben Sociaal Psycholoog, ik werkte als trainer/coach en als therapeut. Ik heb dan ook diverse certificaten gehaald op het gebied van coaching.

Op het gebied van marketing ben ik gecertificeerd Inbound Marketing Coach en E-mail Marketing Coach. En ik heb natuurlijk enkele meters boeken op de (digitale) plank staan over dit onderwerp.

Als gelicenseerd trainer van het Persoonlijk Efficiency Programma weet ik alles van plannen en je werk doen in beperkte tijd en met zo min mogelijk moeite.


Naast mijn passie om mede-onderneemsters te helpen heb ik ook een grote passie voor de natuur. Ik hou van lange wandelingen door de duinen, ik fotografeer landschappen en ik ben officieel waarnemer bij Sovon Vogelonderzoek Nederland.

Marketing Zonder Moeite

  • Stel je eens voor hoe het zou zijn als je zonder moeite je omzet haalt, je mailinglijst laat groeien en je bekendheid vergroot?
  • Stel je eens voor dat je 'smorgens opstaat en popelt om te beginnen want je weet precies wat je moet doen om nieuwe klanten te krijgen en je resultaten liegen er niet om. 
  • Stel je eens voor dat je alle tijd kunt besteden aan klanten, dat je alle tijd hebt voor jezelf of je gezin omdat je moeiteloos je marketing doelen haalt in weinig tijd.

Je bent goed in je vak, je hebt een fantastisch product, en toch:


  1. heb je moeite om klanten te krijgen
  2. voel je je gestresst en gefrustreerd want je hebt al van alles geprobeerd en niets sloeg echt aan
  3. heb je amper tijd genoeg om alles te doen wat er gedaan moet worden

Certificaten


inbound-marketing-expert


 Master Efficiency Trainer


Netwerken

Lid (secretaris) van Vrouw in Bedrijf

Aangesloten bij Bewust Haarlem


Goed doel

Ieder jaar geef ik een vast percentage van mijn omzet aan een goed doel.

 

In 2020 is dat het Weidevogelfonds


Ik gebruik cookies