Over Selma Mulder

selma-vogels-kijken

Mijn naam is Selma Mulder

Ik ben Ondernemers Coach en ik werk met solopreneurs (small business owners) om hen te helpen succesvoller te worden met minder moeite.

Wat ik belangrijk vind is dat je als solopreneur precies weet wat de essentiële werkzaamheden zijn om je bedrijf te laten groeien en die werkzaamheden zonder moeite weet in te passen in een drukke werkweek.
Als je maar precies weet wat je moet doen en een duidelijk gestructureerd plan hebt. En wat nog belangrijker is, weten wat je vooral niet moet doen!

Ik heb duizenden mensen geholpen om verder te komen in hun leven, hun werk, hun carrière en hun bedrijf. Ik ben Sociaal Psycholoog en ik heb al meer dan 34 jaar een trainersbureau. Ik heb dan ook diverse certificaten gehaald op het gebied van coaching.

Op het gebied van bedrijfsvoering en marketing ben ik gecertificeerd Inbound Marketing Coach en E-mail Marketing Coach. En ik heb natuurlijk enkele meters boeken op de (digitale) plank staan en gelezen over dit onderwerp.

Ik ben 20 jaar gelicenseerd (tot 2020) trainer van het Persoonlijk Efficiency Programma PEP© geweest en derhalve weet ik alles van plannen en je werk doen in beperkte tijd en met zo min mogelijk moeite.


Naast mijn passie om mede-ondernemers te helpen heb ik ook een grote passie voor de natuur. Ik hou van lange wandelingen door de duinen, ik fotografeer landschappen en ik ben officieel waarnemer bij Sovon Vogelonderzoek Nederland.

Certificaten en Licenties


inbound-marketing-expert


 Master Efficiency Trainer (geldig tot 2020)

null Sociaal Psychologe

Netwerken

Secretaris van Vrouw in Bedrijf

Aangesloten bij Bewust Haarlem

Regelmatige gast bij Haarlemmer olie

Goed doel

Ieder jaar geef ik een vast percentage van mijn omzet aan een goed doel.

 

In 2021 is dat het Weidevogelfonds