Over Selma Mulder

selma-vogels-kijken

Mijn naam is Selma Mulder

Ik ben Ondernemers Coach en ik werk met solopreneurs (small business owners) om hen te helpen succesvoller te worden met minder moeite.

Wat ik belangrijk vind is dat je als solopreneur precies weet wat de essentiele werkzaamheden zijn om jebedrijf te laten groeien en die werkzaamheden zonder moeite weet in te passen in een drukke werkweek. Als je maar precies weet wat je moet doen en een duidelijk gestructureerd plan hebt. En wat nog belangrijker is, weten wat je vooral niet moet doen!

Ik heb duizenden mensen geholpen om verder te komen in hun leven, hun werk, hun carrière en hun bedrijf. Ik ben Sociaal Psycholoog en ik heb al meer dan 34 jaar een trainersbureau. Ik heb dan ook diverse certificaten gehaald op het gebied van coaching.

Op het gebied van bedrijfsvoering en marketing ben ik gecertificeerd Inbound Marketing Coach en E-mail Marketing Coach. En ik heb natuurlijk enkele meters boeken op de (digitale) plank staan over dit onderwerp.

Ik ben 20 jaar gelicenseerd (tot 2020) trainer van het Persoonlijk Efficiency Programma PEP© geweest en derhalve weet ik alles van plannen en je werk doen in beperkte tijd en met zo min mogelijk moeite.


Naast mijn passie om mede-onderneemsters te helpen heb ik ook een grote passie voor de natuur. Ik hou van lange wandelingen door de duinen, ik fotografeer landschappen en ik ben officieel waarnemer bij Sovon Vogelonderzoek Nederland.

Coaching voor Ondernemers

  • Stel je eens voor hoe het zou zijn als je zonder moeite je omzet haalt, je mailinglijst laat groeien en je bekendheid vergroot?
  • Stel je eens voor dat je 's-morgens opstaat en popelt om te beginnen want je weet precies wat je moet doen en je resultaten liegen er niet om. 
  • Stel je eens voor dat je alle tijd kunt besteden aan klanten, dat je alle tijd hebt voor jezelf of je gezin omdat je moeiteloos je succesdoelen haalt in weinig tijd.

Je bent goed in je vak, je hebt een fantastisch product, en toch:


  1. sta je op het punt te stoppen want het gedroomde succes blijft uit
  2. voel je je gestresst en gefrustreerd want je hebt al van alles geprobeerd en niets sloeg echt aan
  3. heb je amper tijd genoeg om alles te doen wat er gedaan moet worden

Mijn werkwijze

Mijn begeleiding is tweezijdig:

Aan de ene kant begeleid ik mijn klanten bij het overwinnen van hun persoonlijke belemmeringen, het omzeilen van hun valkuilen, bij het testen van hun aannames en andere blinde vlekken die het succesvol maken van hun bedrijf in de weg zitten.

Aan de andere kant volg ik met mijn klanten een marketingsysteem dat is opgebouwd uit enkele stappen die genomen moeten worden voor je de volgende stap kunt zetten. Natuurlijk vertel ik daarbij het hoe en waarom.

Certificaten en Licenties


inbound-marketing-expert


 Master Efficiency Trainer (geldig tot 2020)

null Sociaal Psychologe

Netwerken

Secretaris van Vrouw in Bedrijf

Aangesloten bij Bewust Haarlem

Regelmatige gast bij Haarlemmer olie

Goed doel

Ieder jaar geef ik een vast percentage van mijn omzet aan een goed doel.

 

In 2021 is dat het Weidevogelfonds


Ik gebruik cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down