De Droom van iedere coach

Eén systeem waarmee je jouw coaching business

Organiseert, Beheert en Automatiseert

De Coaches Console

Professionele Uitstraling

Een website met een besloten leeromgeving voor je klanten. Heb je al een website? Integreer hierin dan de besloten leeromgeving.

Inclusief templates, formulieren voor contact en opt-in, voorbeelden, enz.

Efficiënte Marketing

Mailinglijsten voor verschillende doelgroepen. Autoresponders en nieuwsbrieven gemakkelijk verzenden. 

Inclusief templates en voorbeelden.

Planning van Afspraken

Hou grip op je tijd met voorgeplande afspraken: kennismaken, intakes, 

1:1 coachingsessies of groepssessies.

Synchroniseer met je eigen agenda.

Alle Klant Informatie op één plek

Alle informatie over de klant bij elkaar. Zoals Notities, E-mails, Formulieren, Vragen en antwoorden, Voortgang en evaluatie, facturen en betalingen.

Webshop en Levering van Online Cursussen

Een webshop en een systeem om online cursussen te leveren.

Inclusief templates van sales- en bedankpagina's.

Iedere Klant een Eigen Leeromgeving

Een beveiligde en besloten leeromgeving waarin de klant een compleet logboek kan bijhouden. Ondersteuning van de coaching door formulieren, documenten, extra resources, mogelijkheid voor vragen, enz. Notificaties voor coach en coachee.

Betalingssysteem

Koppeling met betalingssytemen die je al gebruikt. Mogelijkheid voor eenmalige- of herhaalde betalingen. Automatische aanmaak en verzending van facturen. Credit Card autorisatie formulier. Mogelijkheid tot koppeling met een online 'getekende' overeenkomst.

Rapportages

Diverse rapportages, zoals aantal uren per klant, diverse financiële rapportages, inzicht in openen en doorklikken van e-mails en nieuwsbrieven, verjaardagen van de klanten, evaluatie per groep, enz.

Training & Support

The Coaches Console heeft uitgebreid trainingsmateriaal en een krachtig Support team voor de gebruiker.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Marketing wordt Simpel en Succesvol

Als coach is het je doel om zoveel mogelijk mensen te helpen op het gebied waar jij je coaching levert. Daar ligt je focus en daar krijg je ook je energie vandaan!

Regelmatig kom ik coaches tegen die mij zuchtend bekennen dat hun administratie een grote puinhoop is, dat ze achter lopen, dat ze niet weten waar te beginnen met marketing, dat ze er tegen opzien, dat ze .....

Mijn doel met Marketing Zonder Moeite is dat ondernemers zo min mogelijk tijd en energie kwijt zijn aan het werken AAN hun bedrijf en al hun aandacht en focus kunnen leggen bij het werken IN hun bedrijf. Daar hoort ook een soepel draaiend achtergrond-systeem bij.

In The Coaches Console heb ik dat systeem gevonden.

Ik begeleid je in het opzetten en inrichten van 

De Coaches Console

Business Zonder Zorgen

Business Zonder Zorgen is een compleet coachingspakket waarmee je alle onderdelen van je Marketing én van je systeem op de achtergrond op de rails zet.

Ik begeleid je bij het inrichten van De Coaches Console en bij het gestructureerd opzetten van de marketing van jouw bedrijf.

De Coaches Console 

stap voor stap

Heb je geen behoefte aan coaching op het gebied van Marketing, dan kun je er voor kiezen om door mij alleen begeleid te worden bij het opzetten en inrichten van De Coaches Console

De Coaches Console 

Solo

Wil je wel De Coaches Console gebruiken?

Maar doe je het opzetten en inrichten liever helemaal alleen?